Kérjük szépen rendelés előtt görgess le az információkhoz!

A feltüntetett árak már a héliummal töltött lufikra vonatkoznak és bruttó árak!

 

Információk a héliumos lufi rendeléshez

A héliumos léggömb ötletes és egyedi meglepetés!

Ha biztosra akarsz menni, rendelj egy nagy kupac héliumos lufit és az öröm garantált!

Az általunk használt léggömbök az amerikai Qualatex lufik, amelyeket a Gyártó speciálisan dekorációra fejlesztett ki. Tartósak, szépek és sokféle mintával, gazdag színválasztékban kaphatóak. Anyaguk környezetbarát latex, mely nem tartalmaz műanyagot, így nem szennyezi a környezetet.

Az alábbi menüben megtekintheted kínálatunkat és azonnal kosárba is teheted azt, ami éppen megtetszik. Tudsz választani alap héliumos lufit, ami nem tartósított (lebegési idő megfelelő körülmények között 14-16 óra), kérheted tartósítással (lebegéi idő megfelelő körülmények között 5-7 nap) vagy világítással (világítási idő kb. 4-5 nap, de a lebegési idő csak kb. 1 nap). A ledes (világítós) lufik mindig tartósítottak, itt nincs külön választási lehetőség.

A tartósítás azt jelenti, hogy a lufik belsejét egy zselészerű anyaggal vonjuk be, így növelve 5-7 napra a lebegési időt. A zselé nem veszélyes, egészségre nem ártalmas.

A kosár összege csak a lufik árát tartalmazza, a kiszállítás díjáról visszaigazoló levelünkben kapsz tájékoztatást. A megrendelés ennek elfogadása esetén lesz csak végleges.

A héliumos lufikat minimum 30 darabtól kiszállítjuk oda, ahová szeretnéd, főleg Budapesten és Pest megyében, vagy nagyobb mennyiséget a helyszínen fújunk fel. Egyéb kérdés esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot.

Kiszállításról részletesen a "szállítás fizetés" menüben tájékozodhatsz.

Fontos infó, hogy nálunk héliumos lufit tudsz rendelni, külön csak lufikat hélium nélkül nem, erre kizárólag boltunkban van lehetőség. A feltüntetett árak, már a héliummal töltött lufikra vonatkoznak.

Léggömbsziget - Héliumos lufik közösségi média kapcsolatok:

Héliumos lufirendelés a léggömbszigettől!
A legjobb megoldás

héliumos lufi rendelés, héliumos lufi kiszállítás, héliumos, lufi Budapest, héliumos lufi Budapest, héliumos lufi Dunakeszi, héliumos lufi Pest megye, héliumos lufi, héliumos léggömb, héliumos dekoráció, héliumos lufifelengedés, lufiposta, lufiposta képeslap, ledes lufiposta, kívánságlámpás, esküvői lufiposta, esküvői lufi, szülinapi lufi, ballagási lufi, ballagási héliumos lufifelengedés, lufidekoráció Budapest, lufidekoráció Pest megye, lufidekoráció Dunakeszi, léggömb dekoráció Budapest, léggömb dekoráció Pest megye, léggömb dekoráció Dunakeszi, esküvői lufidekoráció, esküvői léggömb dekoráció, akciós héliumos lufik, ledes héliumos lufik, világítós héliumos lufik, esküvői lufifelengedés, héliumos lufi fotózáshoz, héliumos lufi kiszállítás Budapesten, olcsó héliumos lufi, környezetbarát héliumos lufi, Qualatex héliumos lufi, halloweenra héliumos lufi, esküvői lufifelengedés

 

Boltunk címe: 2120 Dunakeszi, Fő út 109.