Lufiposta

Esküvőre kiváló "időkitöltő" program!

 

Lufiposta

 

A lufiposta játék lényege, hogy egy előre felbélyegzett, az Ifjú Pár nevére megcímzett lapra a Vendégek személyes üzeneteket, jókívánságokat, vicces felajánlásokat írnak, természetesen olvasható aláírással ellátva. Ezután a lapokat a héliumos lufik szalagjára kell felkötni és egyszerre felengedni.

Amelyik lap visszaérkezik hozzátok azt beválthatjátok a felajánlónál. 

A lufiposta egy rendkívül látványos eleme lesz az esküvőtöknek, amely közben nem csak Ti, hanem kedves vendégeitek is remekül fognak szórakozni. Biztosak lehettek abban, hogy erről is még sokáig beszélni fognak, mert nagyon izgalamas és várakozással teli dolog, hogy ugyan kinek a lapja és honnan érkezik majd vissza és kinél, milyen felajánlást kérhettek majd számon.

Egy szuper kis összefoglalót olvashattok itt a lufiposta kivitelezéséről egy nagyon kedves Megrendelőnktől a Smink & Makeup blog egyik Szerzőjétől.

 

 

Kívánságlámpás helyett LEDES LUFIPOSTA!

Ha valami igazán látványosat és különlegeset szeretnétek esküvőtökre, akkor próbáljátok ki a ledes lufipostát.

A ledes lufiposta abban különbözik a sima lufi postától, hogy a lufiban egy pici led világít. Nem tűzveszélyes, nem balesetveszélyes, teljesen biztonságos. Ha szeretnétek kipróbálni működés közben, akkor tudtok mintadarabot vásárolni, aminek az árát megrendelés esetén jóváírjuk a végösszegből.
A ledes lufik mellé is természetesen rendelhető képeslap.

ESKÜVŐI LUFIPOSTA KÉPESLAPOK

A lufiposta szolgáltatásunk keretében kiválaszthatjátok alábbi kínálatunkból a képeslapokat. Mi a lapokat megcímezzük, ellátjuk bélyeggel és kilyukasztjuk és így egy mozdulattal könnyedén a lufik szalagjára köthetőek. Sőt, mivel nem minden vendég megy esküvőre tollal, ezért AJÁNDÉKBA adunk a csomag mellé tollakat.

Ha csak a héliumos lufikat szeretnétek tőlünk megrendelni, mert a lapokat magatok készítitek el, ügyeljetek azok súlyára és kérjük ekkor is jelezzétek, hogy a lufik lufipostához lesznek, mert ezek a lufik nagyobb méretűek. Költséghatékonynak tűnhet az a megoldás, hogy a "legolcsóbb alap" lufikból rendeltek, de azok nem fogják elbírni a lapokat.

SZÜLINAPI ÉS LÁNYBÚCSÚS LUFIPOSTA KÉPESLAPOK

Kívánjatok sok boldog szülinapot az ünnepeltnek vagy küldjétek jókívánságaitokat, tanácsaitokat a leendő feleségnek lufipostán keresztül.


LUFIPOSTA AJÁNLATKÉRÉS

Minden kedves érdeklődő és megrendelő fontos számunkra, de a héliumos lufik illetve a lufiposta szolgáltatás sajátos jellegéből adódóan a szállítás futárszolgálattal nem megoldható, sajnos megrendelést teljesíteni csak Budapesten és annak környékén tudunk. Kérjük ajánlatkérés előtt ezt vegyétek figyelembe.

Hálásak vagyunk, hogy ajánlatkéréseddel megtisztelsz bennünket, de ajánlatot kérni már csak arra az időpontra van lehetőséged, ahol áll még rendelkezére szabad kapacitásunk. Ezt az esküvő időpontjára való kattintással tudod ellenőrizni.

 

 

 Reload Image
Léggömbsziget - Héliumos lufik közösségi média kapcsolatok:

Héliumos lufirendelés a léggömbszigettől!
A legjobb megoldás

héliumos lufi rendelés, héliumos lufi kiszállítás, héliumos, lufi Budapest, héliumos lufi Budapest, héliumos lufi Dunakeszi, héliumos lufi Pest megye, héliumos lufi, héliumos léggömb, héliumos dekoráció, héliumos lufifelengedés, lufiposta, lufiposta képeslap, ledes lufiposta, kívánságlámpás, esküvői lufiposta, esküvői lufi, szülinapi lufi, ballagási lufi, ballagási héliumos lufifelengedés, lufidekoráció Budapest, lufidekoráció Pest megye, lufidekoráció Dunakeszi, léggömb dekoráció Budapest, léggömb dekoráció Pest megye, léggömb dekoráció Dunakeszi, esküvői lufidekoráció, esküvői léggömb dekoráció, akciós héliumos lufik, ledes héliumos lufik, világítós héliumos lufik, esküvői lufifelengedés, héliumos lufi fotózáshoz, héliumos lufi kiszállítás Budapesten, olcsó héliumos lufi, környezetbarát héliumos lufi, Qualatex héliumos lufi, halloweenra héliumos lufi, esküvői lufifelengedés

 

Boltunk címe: 2120 Dunakeszi, Fő út 109.