"Kedves Krisztina!

Nagyon szép volt a lufifelengedés, szépen világítottak:)! Nagyon jó program volt :)

Köszönjük szépen,
Üdvözlettel,
Orsolya és Christian"

"Kedves Krisztina!

Nagyon elégedettek voltunk, köszönünk szépen mindent! :-)

Üdvözlettel:
Ildikó"

"Kedves Léggömbsziget,

köszönjük, hogy a léggömbjeitekkel hozzájárultatok életünk nagy napjához! Külön köszönjük, hogy hosszú utazásotok előtt még tudtatok ránk időt szakítani.

További sok sikert kívánunk a munkátokhoz! :)

Üdvözlettel,
Annamari & Szabolcs"

"Kedves Kriszti!

Meg szeretném köszönni a lufipostát, nagyon jó minőségűek lehetnek a ledes lufik, mert nagyon sokat utazott az egyik, egészen pontosan 320 km-re innen találták meg Szlovákiában :)
Mégegyszer köszönjük, nagy öröm volt nekunk és az egész násznép számára ez a kis program :)

Adrienn"

"Kedves Krisztina!

Köszönjük a gördülékeny ügyintézést.
Mindenkinek nagyon tetszett a lufiposta, jó kis program volt, és izgatottan várjuk, hogy mennyi ér belőle vissza. :)

Mégegyszer köszönjük, és másoknak is örömmel fogunk ajánlani Titeket!

Üdvözlettel:
Reni és Jani"

"Kedves Krisztina!

Nagyon szépen szeretném megköszönni rugalmasságát és a segítőkészségét, melynek köszönhetően ma nagy örömet tudtunk szerezni egy újdonsült anyukának. A hírek szerint meg is könnyezte a lufikat. :) Még egyszer köszönöm szépen!

Andrea"

"Kedves Krisztina!

Sajnos személyesen nem volt alkalmunk megköszönni, ezért utólag most tennénk meg a köszönetnyilvánítást azért, mert augusztus 9-én Székesfehérváron ilyen szépen, szervezetten és pontosan teljesítettétek a megrendelésünket!
Igazán szép színes és látványos élményt szereztetek nekünk, és igazi meglepetést a násznépnek! :) Külön dícséret azért, mert még arra is figyeltetek, hogy minden lufi a megfelelő szalaggal legyen kötözve, igazi profi munka volt, gratulálunk és köszönjük! :)

További sikereket kívánunk munkádhoz és további szép napot!

Nóri és Peti"

"Kedves Krisztina! 

Ezúton szeretném megköszönni Önnek a pontos kiszállítást, és az ígért minőséget. 
Be kell valljam, nem gondoltam, hogy ennyire gyönyörű lesz, ahogy azt a sok színes világító lufit elengedjük. A Vendégeknek és persze nekünk is nagyon tetszett.
További sok sikert kívánok Önöknek, örömmel ajánlom Önöket minden ismerősömnek :-)

Üdvözlettel,
Zsuzsa"

"Kedves Krisztina!

Ezúton szeretnénk megköszönni munkájukat. Minden tökéletes volt, úgy történt, ahogy megbeszéltük.
A lufiposta csodálatos színfoltja volt az esküvőnknek, a lufik gyönyörűen felszálltak, minden vendég tetszését elnyerték. Sőt, Csolnokról visszaérkezett az ifjú feleség édesanyjának képeslapja :)
Köszönünk tehát mindent, különösen gyors és pontos válaszaikat, és azt, hogy kéréseinket maradéktalanul figyelembe vették.

Munkájukhoz további sok sikert kívánva,

Üdvözlettel:
Brigi & Balázs"

"Kedves Krisztina!

 

Ezúton szeretném megköszönni a munkátokat, segítőkészségeteket és visszajelezni, hogy a képeslapok sikeresen levegőbe emelkedtek. :)

 

Köszönöm:

Márti"

"Kedves Krisztina!

Lezajlott a lányom ovis ballagási bulija, amelynek igazán színes fénypontja volt a lufifelengedés. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is nagyon élvezték. Köszönjük szépen a gördülékeny lebonyolítást, szépek, igényesek voltak a léggömbök!

Üdvözlettel:
Ági"

"Kedves Krisztina!

Köszönöm !

Nagy örömet szereztünk a gyermekeknek!
Köszönöm a pontos szállítást és a korrekt ügyintézést.

Sok sikert és minden jót kívánva,
Üdvözlettel:
Szilvia"

"Kedves Krisztina!

Nagyon szépen köszönjük a lufikat! :) Csodaszép csokor lett! :)"

Anna

"Kedves Krisztina!

 Köszönöm szépen a szombati közreműködésüket a lufipostával kapcsoltban. Nagyon jól sikerült minden!"

Júlia

"Nagyon köszönöm még egyszer a szombati lufikat. Szuperül sikerült, könnyen felszálltak a képeslapokkal és szép is volt, mint mindig!"

Anna

Kedves Krisztina!

Az Ifjú pár és magam nevében szeretném megköszönni a lufikat:) Mindenkinek nagyon tetszett és gyönyörűen szálltak fel. Ajánlani fogom Önöket az ismerőseimnek is.

Barna Anita, 
Bugyi Forster Vadászkastély

Abszolút meg voltunk elégedve a szolgáltatásukkal, a lufik ott voltak időben és felvitték a képeslapot is, minden úgy sikerült, ahogy elterveztük.

Köszönöm a közreműködésüket!
Üdvözlettel, Hermann Anita, Alcsútdoboz

Kedves Krisztina!

Köszönjük a nagyszerű munkátokat és a segítőkészségeteket, hogy ezzel is szebbé varázsoltátok életünk legfontosabb napját. A lufiposta mindenkinek
elnyerte a tetszését, és eddig már 2 képeslap is visszaérkezett hozzánk. 130km és 270km távolságból!!! :-) Köszönünk mindent és a képeslapokról majd mindig ez a szép nap és a Léggömbsziget jut majd eszünkbe. 

Köszönettel, Nagy-Fejér Kata,
Csónakház Mulató Római part

Kedves Léggömbsziget!

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy munkátokkal színesítettétek esküvőnket. A szertartás útán Vendégeink lelkesen írogatták üzeneteiket a képeslapokra, amelyeket utána lufikra feltűzve nagy élmény volt együtt a magasba röpítenünk. Bátran ajánlak Benneteket, mert valóban precíz és korrekt szolgáltatást nyújtottatok, emellett pedig egy életre szóló emlék marad a közös lufieregetés nem csak nekünk, hanem Vedégeink számára is.

Edit és Gábor
Four Seasons Hotel Gresham Palota

Léggömbsziget - Héliumos lufik közösségi média kapcsolatok:

Héliumos lufirendelés a léggömbszigettől!
A legjobb megoldás

héliumos lufi rendelés, héliumos lufi kiszállítás, héliumos, lufi Budapest, héliumos lufi Budapest, héliumos lufi Dunakeszi, héliumos lufi Pest megye, héliumos lufi, héliumos léggömb, héliumos dekoráció, héliumos lufifelengedés, lufiposta, lufiposta képeslap, ledes lufiposta, kívánságlámpás, esküvői lufiposta, esküvői lufi, szülinapi lufi, ballagási lufi, ballagási héliumos lufifelengedés, lufidekoráció Budapest, lufidekoráció Pest megye, lufidekoráció Dunakeszi, léggömb dekoráció Budapest, léggömb dekoráció Pest megye, léggömb dekoráció Dunakeszi, esküvői lufidekoráció, esküvői léggömb dekoráció, akciós héliumos lufik, ledes héliumos lufik, világítós héliumos lufik, esküvői lufifelengedés, héliumos lufi fotózáshoz, héliumos lufi kiszállítás Budapesten, olcsó héliumos lufi, környezetbarát héliumos lufi, Qualatex héliumos lufi, halloweenra héliumos lufi, esküvői lufifelengedés

 

Boltunk címe: 2120 Dunakeszi, Fő út 109.