Lufiposta

Lufiposta

 

A lufiposta játék lényege, hogy egy előre felbélyegzett, az Ifjú Pár nevére megcímzett lapra a Vendégek személyes üzeneteket, jókívánságokat, vicces felajánlásokat írnak, természetesen olvasható aláírással ellátva. Ezután a lapokat a héliumos lufik szalagjára kell felkötni és egyszerre felengedni.

Amelyik lap visszaérkezik hozzátok azt beválthatjátok a felajánlónál. 

A lufiposta egy rendkívül látványos eleme lesz az esküvőtöknek, amely közben nem csak Ti, hanem kedves vendégeitek is remekül fognak szórakozni. Biztosak lehettek abban, hogy erről is még sokáig beszélni fognak, mert nagyon izgalmas és várakozással teli dolog, hogy ugyan kinek a lapja és honnan érkezik majd vissza és kinél, milyen felajánlást kérhettek majd számon.

Ha fontos számodra a környezetvédelem tudnod kell, hogy latex lufijaink lebomlanak (annyi idő alatt, mint egy tölgyfa levél, illetve felengedéshez kérd lebomló pamut szalagunkat.

ESKÜVŐI LUFIPOSTA KÉPESLAPOK

A lufiposta szolgáltatásunk keretében kiválaszthatjátok alábbi kínálatunkból a képeslapokat. Mi a lapokat megcímezzük, ellátjuk bélyeggel és kilyukasztjuk és így egy mozdulattal könnyedén a lufik szalagjára köthetőek. 

Amennyiben egyedi képeslapot szeretnél kérlek jelezd nekünk!

 

Ha csak a héliumos lufikat szeretnétek tőlünk megrendelni, mert a lapokat magatok készítitek el, ügyeljetek azok súlyára és kérjük ekkor is jelezzétek, hogy a lufik lufipostához lesznek, mert ezek a lufik nagyobb méretűek. Költséghatékonynak tűnhet az a megoldás, hogy a "legolcsóbb alap" lufikból rendeltek, de azok nem fogják elbírni a lapokat.

Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
Lufiposta
LufipostaLufiposta ajánlatkérés

Minden kedves érdeklődő és megrendelő fontos számunkra, de a héliumos lufik illetve a lufiposta szolgáltatás sajátos jellegéből adódóan a szállítás futárszolgálattal nem megoldható, sajnos megrendelést teljesíteni csak Budapesten és annak környékén tudunk. Kérjük ajánlatkérés előtt ezt vegyétek figyelembe.

Hálásak vagyunk, hogy ajánlatkéréseddel megtisztelsz bennünket, de ajánlatot kérni már csak arra az időpontra van lehetőséged, ahol áll még rendelkezére szabad kapacitásunk. Ezt az esküvő időpontjára való kattintással tudod ellenőrizni.

 Adatkezelési tájékoztatót.